+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Orea Hotel Pyramida Recenze

Hodnocení hotelu

88%
Velmi dobré

dle 57 recenzí

  • Personál

    91%
  • Čistota

    90%
  • Vybavení

    88%
  • Pohodlí

    86%
  • Poměr cena/kvalita

    82%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
  • mladý pár
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Anonym

jednotlivec, 31.5.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jaroslava

skupina přátel, 26.4.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Velice příjemné ubytování, příjemný personál, skvělá snídaně :-)

  • U snídaně v koutku stojící personál pochechtávající se a okukující hosty.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Popa Ioana

dospělý pár, 1.4.2018

Bucuresti Rumunsko

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Jan Slepička

jednotlivec, 26.3.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
84 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 22.3.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pascal

jednotlivec, 17.3.2018

Nancy Francie

  • Celkové hodnocení
84 %
  • Hotel very convenient with the bar, the wifi very efficient. every things were perfect, the atmosphere was very calm without noise, the staff of the front desk were very pleasant, and very professional they could answer each time to my question. I will probably come back to this hotel, if I need to go back to Pragues. I recommend

  • The guy which was sitting at the shop in front the front desk. I ask him to have stamps for the post card. I answer me that i will go to the post office the day to get some. But two days after ie saturday, I was still without stamps. Not a very commercial guy...

Personál
8
Služby
6
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Denis Kučera

jednotlivec, 4.2.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Pristup k hotelu bol vyborny, takisto pohyb po hoteli. Hotel bol cisty a udrziavany.Sluzby v poriadku.

  • Kukatko na dverach bezbarierovej izby vo vyske chodiaceho cloveka.Protipoziarny plan nepocital s ludmi na voziku. Kozmeticke Zrkadlo v bezbarierovej kupelke bolo vo vyske zdraveho cloveka a nedalo sa pouzivat cloveku na voziku. Hotel nemal servis na izby, aspon v pripade Bezparierovej izby by mohli mat vynimku.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 25.1.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 1.12.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
84 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 5.11.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
76 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 24.9.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Hezké a čisté ubytování,Dobrá snídaně, Příjemný personál,

  • Vše se mi líbilo.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 24.8.2017

Deutsch

  • Celkové hodnocení
84 %
  • für Autoturist gut Lage zu Prag Zentrum und Westbömen

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 3.8.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Frantisek Jasan

dospělý pár, 2.7.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
80 %
  • Drahé parkovaní

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Pavel Odehnal

dospělý pár, 19.6.2017

Kojetín Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Pokud jsme v Praze a musíme se ubytovat, potom využíváme jedině hotel Pyramida. To snad hovoří za vše.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jhon Christ

jednotlivec, 30.4.2017

Německo

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Уваров Владимир

rodina s malými dětmi, 14.4.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
72 %
  • Мало русскоговорящего персонала. Практически нет информации на русском языке.

Personál
6
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Karel Kucera

skupina přátel, 18.3.2017

Jihlava Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Hotel je prima jiste s k vam vratime

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Michaela

skupina přátel, 26.2.2017

Písek Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Vstřícnost personálu hotelové recepce byla top, recepce u welness taktéž. Určitě bychom hotel doporučili.

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 18.2.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10