+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 20 hod., So - Ne: 9 – 20 hod

Orea Hotel Pyramida Recenze

Hodnocení hotelu

88%
Velmi dobré

dle 67 recenzí

  • Personál

    92%
  • Čistota

    91%
  • Vybavení

    89%
  • Pohodlí

    87%
  • Poměr cena/kvalita

    83%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
  • mladý pár
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Anonym

jednotlivec, 8.2.2020

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %
  • Ochota a přístup personálu.

  • Lobby bar se zavírá o půlnoci a parkování není v ceně hotelu.

Personál
10
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Monika

rodina s malými dětmi, 17.1.2020

Zlin Česká republika

  • Celkové hodnocení
84 %
  • velmi hezky interier, pokoje i snidanova restaurace vyborna komunikace s rezervacnim oddelenim i recepci vynikajici snidane (vyber+kvalita) bazen, fitness

  • dvouluzko bylo slozeno ze dvou posteli (uz jsem se s timto starsim standartem dlouho nesetkala) matrace nejsou bohuze moc kvalitni, totez plati u polstaru chybely nahradni polstare a deky ve skrini (nechtela jsem volat recepci uprostred noci)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 18.12.2019

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 28.9.2019

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Personál hotelu je velice příjemný, profesionální a ochotný. Pokoj byl útulný a čistý, postel pohodlná a vysoká. Velice oceňuji varnou konvici přímo na pokoji. Při snídani široký výběr z různých jídel, dokonce i veganské pokrmy. Skvělá poloha hotelu, v klidnější části města, s velmi dobrým spojením do centra.

  • Odhlučnění pokojů není úplně optimální, z chodby a ze sousedních pokojů je slyšet všechno. Škvíra pod dveřmi propouští do pokoje světlo z chodby, což není úplně nejpříjemnější. Ale dalo se přežít:-) Na pokoji mi chyběli takové ty maličkosti jako lžíce na obouvání bot. Ale celkový dojem z hotelu je velmi pozitivní a rozhodně hotel využiji i při další návštěvě Prahy.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Orea Hotel Pyramida odpověděl na tuto recenzi.
Moc vám děkujeme za pěkné hodnocení. Jsme rádi, že jste si pobyt u nás užili a budeme se těšit na příští návštěvu. Se škvírou pod dveřmi něco uděláme a lžíci na boty (či další maličkosti zpříjemňující pobyt) vám poskytneme na recepci.
S pozdravem,
Markéta Schubertová
Manager on Duty

Pavol Farkaš

rodina s malými dětmi, 20.4.2019

Bratislava Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Musim pochvalit cely hotel a personal!!!ranajky super....musim dat velke plus,ze espreso sa robilo priamo pri ranajkach a malo kde je ovocie a tu ho bolo viac nez dost....v prahe som bol kdekolvek,ale tento hotel ma moje velke plus!!!!

  • Nemam ziadne negativum...

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 3.2.2019

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

skupina přátel, 16.12.2018

München Německo

  • Celkové hodnocení
72 %
  • Sehr schöne Zimmer und ein bequemes gutes Bett, großes Frühstücksbufett. Angenehmes Schwimmbad.

  • An der Rezeption waren zu verschiedenen Zeiten während der 3 Tage verschiedene Angestellte, aber nie war jemand da, der Deutsch spricht. Obwohl sehr viele Deutsche im Hotel Kunden sind.

Personál
6
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Silvia

rodina se staršími dětmi, 11.11.2018

Slovensko

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Príjemná izba, dizajn lahodil oku aj vyhovoval potrebám, široká ponuka švédskych stolov, dobré spojenie do meta

  • Nemám pripomienky.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Alena

jednotlivec, 7.9.2018

Liběšice Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Bohužel jsem v hotelu strávila pouze jednu noc, ale byla jsem maximálně spokojená. Velice ochotný, milý personál, kvalitní snídaně, jedinečný výhled na Prahu, maximální čistota.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Peter Bystrický

rodina se staršími dětmi, 2.9.2018

Nové Mesto nad Váhom Slovensko

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 31.5.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jaroslava

skupina přátel, 26.4.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Velice příjemné ubytování, příjemný personál, skvělá snídaně :-)

  • U snídaně v koutku stojící personál pochechtávající se a okukující hosty.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Popa Ioana

dospělý pár, 1.4.2018

Bucuresti Rumunsko

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Jan Slepička

jednotlivec, 26.3.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
84 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 22.3.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pascal

jednotlivec, 17.3.2018

Nancy Francie

  • Celkové hodnocení
84 %
  • Hotel very convenient with the bar, the wifi very efficient. every things were perfect, the atmosphere was very calm without noise, the staff of the front desk were very pleasant, and very professional they could answer each time to my question. I will probably come back to this hotel, if I need to go back to Pragues. I recommend

  • The guy which was sitting at the shop in front the front desk. I ask him to have stamps for the post card. I answer me that i will go to the post office the day to get some. But two days after ie saturday, I was still without stamps. Not a very commercial guy...

Personál
8
Služby
6
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Denis Kučera

jednotlivec, 4.2.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Pristup k hotelu bol vyborny, takisto pohyb po hoteli. Hotel bol cisty a udrziavany.Sluzby v poriadku.

  • Kukatko na dverach bezbarierovej izby vo vyske chodiaceho cloveka.Protipoziarny plan nepocital s ludmi na voziku. Kozmeticke Zrkadlo v bezbarierovej kupelke bolo vo vyske zdraveho cloveka a nedalo sa pouzivat cloveku na voziku. Hotel nemal servis na izby, aspon v pripade Bezparierovej izby by mohli mat vynimku.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 25.1.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 1.12.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
84 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 5.11.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
76 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6