+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

Orea Hotel Pyramida Отзывы

рейтинг отеля

88%
Очень хороший

by 57 reviews

  • Персонал

    91%
  • Чистота

    90%
  • Оборудование

    88%
  • Комфорт

    86%
  • Соотношение цена / качество

    82%
Show reviews written by:
  • Другая группа
  • Молодая пара
Show reviews in:
Сортировать по:
Show:

Anonym

одинокий путешественник, 31.5.2018

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jaroslava

Группы друзей, 26.4.2018

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Velice příjemné ubytování, příjemný personál, skvělá snídaně :-)

  • U snídaně v koutku stojící personál pochechtávající se a okukující hosty.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Popa Ioana

Пожилые пары, 1.4.2018

Bucuresti Rumunsko

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Jan Slepička

одинокий путешественник, 26.3.2018

Česká republika

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 22.3.2018

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pascal

одинокий путешественник, 17.3.2018

Nancy Francie

  • Overall rating
84 %
  • Hotel very convenient with the bar, the wifi very efficient. every things were perfect, the atmosphere was very calm without noise, the staff of the front desk were very pleasant, and very professional they could answer each time to my question. I will probably come back to this hotel, if I need to go back to Pragues. I recommend

  • The guy which was sitting at the shop in front the front desk. I ask him to have stamps for the post card. I answer me that i will go to the post office the day to get some. But two days after ie saturday, I was still without stamps. Not a very commercial guy...

Personál
8
Služby
6
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Denis Kučera

одинокий путешественник, 4.2.2018

Čeština

  • Overall rating
88 %
  • Pristup k hotelu bol vyborny, takisto pohyb po hoteli. Hotel bol cisty a udrziavany.Sluzby v poriadku.

  • Kukatko na dverach bezbarierovej izby vo vyske chodiaceho cloveka.Protipoziarny plan nepocital s ludmi na voziku. Kozmeticke Zrkadlo v bezbarierovej kupelke bolo vo vyske zdraveho cloveka a nedalo sa pouzivat cloveku na voziku. Hotel nemal servis na izby, aspon v pripade Bezparierovej izby by mohli mat vynimku.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 25.1.2018

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 1.12.2017

Čeština

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 5.11.2017

Čeština

  • Overall rating
76 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonym

одинокий путешественник, 24.9.2017

Čeština

  • Overall rating
96 %
  • Hezké a čisté ubytování,Dobrá snídaně, Příjemný personál,

  • Vše se mi líbilo.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 24.8.2017

Deutsch

  • Overall rating
84 %
  • für Autoturist gut Lage zu Prag Zentrum und Westbömen

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 3.8.2017

Čeština

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Frantisek Jasan

Пожилые пары, 2.7.2017

Česká republika

  • Overall rating
80 %
  • Drahé parkovaní

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Pavel Odehnal

Пожилые пары, 19.6.2017

Kojetín Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Pokud jsme v Praze a musíme se ubytovat, potom využíváme jedině hotel Pyramida. To snad hovoří za vše.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jhon Christ

одинокий путешественник, 30.4.2017

Německo

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Уваров Владимир

Семья с маленькими детьми, 14.4.2017

Česká republika

  • Overall rating
72 %
  • Мало русскоговорящего персонала. Практически нет информации на русском языке.

Personál
6
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Karel Kucera

Группы друзей, 18.3.2017

Jihlava Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • Hotel je prima jiste s k vam vratime

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Michaela

Группы друзей, 26.2.2017

Písek Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • Vstřícnost personálu hotelové recepce byla top, recepce u welness taktéž. Určitě bychom hotel doporučili.

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 18.2.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10