+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Orea Hotel Pyramida Bewertungen

Hotelbewertung

88%
Sehr gut

von 57 Bewertungen

  • Personal

    91%
  • Sauberkeit

    90%
  • Ausstattung

    88%
  • Komfort

    86%
  • Preis-Leistungverhältnis

    82%
Bewertungen anzeigen von:
  • andere Gruppe
  • Junges Paar
Bewertungen anzeigen in:
Sortieren nach:
Anzeigen:

Anonym

Einzelreisender, 31.5.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jaroslava

Gruppe von Freunden, 26.4.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Velice příjemné ubytování, příjemný personál, skvělá snídaně :-)

  • U snídaně v koutku stojící personál pochechtávající se a okukující hosty.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Popa Ioana

Älteres Paar, 1.4.2018

Bucuresti Rumunsko

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Jan Slepička

Einzelreisender, 26.3.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 22.3.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pascal

Einzelreisender, 17.3.2018

Nancy Francie

  • Gesamtbewertung
84 %
  • Hotel very convenient with the bar, the wifi very efficient. every things were perfect, the atmosphere was very calm without noise, the staff of the front desk were very pleasant, and very professional they could answer each time to my question. I will probably come back to this hotel, if I need to go back to Pragues. I recommend

  • The guy which was sitting at the shop in front the front desk. I ask him to have stamps for the post card. I answer me that i will go to the post office the day to get some. But two days after ie saturday, I was still without stamps. Not a very commercial guy...

Personál
8
Služby
6
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Denis Kučera

Einzelreisender, 4.2.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Pristup k hotelu bol vyborny, takisto pohyb po hoteli. Hotel bol cisty a udrziavany.Sluzby v poriadku.

  • Kukatko na dverach bezbarierovej izby vo vyske chodiaceho cloveka.Protipoziarny plan nepocital s ludmi na voziku. Kozmeticke Zrkadlo v bezbarierovej kupelke bolo vo vyske zdraveho cloveka a nedalo sa pouzivat cloveku na voziku. Hotel nemal servis na izby, aspon v pripade Bezparierovej izby by mohli mat vynimku.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 25.1.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 1.12.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 5.11.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
76 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonym

Einzelreisender, 24.9.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Hezké a čisté ubytování,Dobrá snídaně, Příjemný personál,

  • Vše se mi líbilo.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 24.8.2017

Deutsch

  • Gesamtbewertung
84 %
  • für Autoturist gut Lage zu Prag Zentrum und Westbömen

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 3.8.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Frantisek Jasan

Älteres Paar, 2.7.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
80 %
  • Drahé parkovaní

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Pavel Odehnal

Älteres Paar, 19.6.2017

Kojetín Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Pokud jsme v Praze a musíme se ubytovat, potom využíváme jedině hotel Pyramida. To snad hovoří za vše.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jhon Christ

Einzelreisender, 30.4.2017

Německo

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Уваров Владимир

Familie mit kleinen Kindern, 14.4.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
72 %
  • Мало русскоговорящего персонала. Практически нет информации на русском языке.

Personál
6
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Karel Kucera

Gruppe von Freunden, 18.3.2017

Jihlava Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Hotel je prima jiste s k vam vratime

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Michaela

Gruppe von Freunden, 26.2.2017

Písek Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Vstřícnost personálu hotelové recepce byla top, recepce u welness taktéž. Určitě bychom hotel doporučili.

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 18.2.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10