0048 222 062 181
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Orea Hotel Pyramida Recenzje

Ocena hotelu

88%
Bardzo dobrze

by 58 reviews

  • Personel

    91%
  • Czystość

    90%
  • Wyposażenie

    88%
  • Komfort

    87%
  • Cena

    83%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
  • dorośli
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Peter Bystrický

rodzina ze starszym dzieckiem, 2.9.2018

Nové Mesto nad Váhom Slovensko

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 31.5.2018

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jaroslava

grupa przyjaciół, 26.4.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Velice příjemné ubytování, příjemný personál, skvělá snídaně :-)

  • U snídaně v koutku stojící personál pochechtávající se a okukující hosty.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Popa Ioana

para, 1.4.2018

Bucuresti Rumunsko

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Jan Slepička

podróżujący w pojedynkę, 26.3.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
84 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 22.3.2018

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pascal

podróżujący w pojedynkę, 17.3.2018

Nancy Francie

  • Cena ogólna
84 %
  • Hotel very convenient with the bar, the wifi very efficient. every things were perfect, the atmosphere was very calm without noise, the staff of the front desk were very pleasant, and very professional they could answer each time to my question. I will probably come back to this hotel, if I need to go back to Pragues. I recommend

  • The guy which was sitting at the shop in front the front desk. I ask him to have stamps for the post card. I answer me that i will go to the post office the day to get some. But two days after ie saturday, I was still without stamps. Not a very commercial guy...

Personál
8
Služby
6
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Denis Kučera

podróżujący w pojedynkę, 4.2.2018

Čeština

  • Cena ogólna
88 %
  • Pristup k hotelu bol vyborny, takisto pohyb po hoteli. Hotel bol cisty a udrziavany.Sluzby v poriadku.

  • Kukatko na dverach bezbarierovej izby vo vyske chodiaceho cloveka.Protipoziarny plan nepocital s ludmi na voziku. Kozmeticke Zrkadlo v bezbarierovej kupelke bolo vo vyske zdraveho cloveka a nedalo sa pouzivat cloveku na voziku. Hotel nemal servis na izby, aspon v pripade Bezparierovej izby by mohli mat vynimku.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 25.1.2018

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 1.12.2017

Čeština

  • Cena ogólna
84 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 5.11.2017

Čeština

  • Cena ogólna
76 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 24.9.2017

Čeština

  • Cena ogólna
96 %
  • Hezké a čisté ubytování,Dobrá snídaně, Příjemný personál,

  • Vše se mi líbilo.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 24.8.2017

Deutsch

  • Cena ogólna
84 %
  • für Autoturist gut Lage zu Prag Zentrum und Westbömen

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 3.8.2017

Čeština

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Frantisek Jasan

para, 2.7.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
80 %
  • Drahé parkovaní

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Pavel Odehnal

para, 19.6.2017

Kojetín Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Pokud jsme v Praze a musíme se ubytovat, potom využíváme jedině hotel Pyramida. To snad hovoří za vše.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jhon Christ

podróżujący w pojedynkę, 30.4.2017

Německo

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Уваров Владимир

rodzina z małym dzieckiem, 14.4.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
72 %
  • Мало русскоговорящего персонала. Практически нет информации на русском языке.

Personál
6
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Karel Kucera

grupa przyjaciół, 18.3.2017

Jihlava Česká republika

  • Cena ogólna
96 %
  • Hotel je prima jiste s k vam vratime

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Michaela

grupa przyjaciół, 26.2.2017

Písek Česká republika

  • Cena ogólna
96 %
  • Vstřícnost personálu hotelové recepce byla top, recepce u welness taktéž. Určitě bychom hotel doporučili.

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10